Externe diensten

Gerechtsdeurwaarders

De incasso- en deurwaarders praktijk is een traditionele branche waarbij aanbodgestuurd wordt gewerkt. De tijd dat incasso- en ambtelijke opdrachten automatisch binnenkomen is echter voorbij. Steeds meer krijgen incassobedrijven en gerechtsdeurwaarders te maken met aanbestedingen en tenders. Wij zien een trend dat de incassomarkt zich aan het herschikken is. Fusies vinden plaats om de handen ineen te slaan. De komende jaren wordt de taart verdeeld.

Bovenstaande ontwikkelingen vragen een andere houding van de ondernemer. CBC juristen | juridisch advies & gerechtelijke incasso ondersteund gerechtsdeurwaarders vraaggestuurd de markt te betreden. Wij brengen gerechtsdeurwaarders in contact met ondernemers en organisaties. Doordat wij de acquisitie verzorgen voor gerechtsdeurwaarders kunnen de accountmanagers meer aandacht besteden aan nieuwe en bestaande relaties.

Regelmatig klantcontact

Het is onze ervaring dat het onderhouden van bestaande relaties van groot belang is. Door regelmatig klantencontact wordt het uitlooprisico geminimaliseerd. Door onze doeltreffende aanpak blijven de kosten beperkt en realiseren wij dikwijls besparingen. Wij werken voor diverse gerechtsdeurwaarders verspreid over het land.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op!